OBNOVENÝ ONLINE KATALÓG

Vážený/á čitateľ/ka,
radi by sme Vás informovali o tom, že náš ONLINE KATALÓG je obnovený a rozšírený o nové služby. Je dostupný na webovej stránke knižnice www.kniznicasamorin.sk kliknutím na príslušnú voľbu na paneli nástrojov.

V katalógu nájdete informácie o fondoch knižnice, môžete vyhľadať konkrétne tituly a zistiť, či sú voľné alebo zapožičané.

Kliknutím na voľbu PRIHLÁSENIE si môžete založiť svoje vlastné konto a sledovať svoje výpožičky. Vo svojom konte si môžete predĺžiť výpožičnú dobu a požiadať o rezerváciu ďalších kníh.

Číslo čiarového kódu je číslo na Vašom čitateľskom preukaze, heslo je osemmiestny znak: Váš dátum narodenia v tvare rok, mesiac, deň (RRRRMMDD). Heslo si môžete zmeniť po prihlásení sa.

Ak si od nás neželáte dostávať naše oznamy alebo ste boli upozornený/-á omylom, napíšte nám na e-mailovú adresu kniznicasamorin@gmail.com alebo zavolajte na číslo +421 908 400 420.

Ak si po prihlásení už neželáte byť členom našej knižnice, môžete sa odhlásiť vymazaním Vášho konta alebo môžete o to požiadať písomne na adrese kniznicasamorin@gmail.com alebo na telefónnom čísle +421 908 400 420.

Dúfame, že náš nový online katalóg Vám bude slúžiť k spokojnosti. Budeme radi, ak sa s nami podelíte o svoje skúsenosti a radi privítame Vaše návrhy a pripomienky.

S pozdravom
Mestská knižnica Zsigmonda Zalabaiho