Dedikálás

Dedikálás

03. december 2020. , 17:00

Esemény részletek


Durica Katarína: Városi rókák

Durica Kati, a Brüsszelben élő, somorjai származású írónő csütörtök délután 5 órától dedikálja új könyvét a könyvtár előtermében.
A KÖNYVRŐL: Családanyák és prostituáltak, diplomaták és stricik, cselédek és szerencsevadászok. Ki gondolná, hogy ők kötik össze Budapestet, Brüsszelt és Gömört?
A rendes lányok csendben sírnak című bestseller után Durica Katarina ismét egy kívülről láthatatlan világba vezeti be olvasóit. A hatalom, a kiszolgáltatott nők, a kompromisszumok és lázadások világába.
A szerző új regénye izgalmas krimi, felkavaróan őszinte vallomások sora, három nő harcának és útkeresésének felemelő története.”
“Ez az első regényem, amit nem egy nagy kiadó ad ki. Saját kiadót alapítottam, a Városi rókákkal debütál a Piros Hó Kiadó. Miért pont Piros Hó? Timitől, a Rendes lányok csendben sírnak interjúalanya- itól és más nőktől is számtalanszor hallottam ilyen és ehhez hasonló mondatokat: „Én erről nem beszéltem senkinek.” „Soha senki nem kérdezte meg.”„Megfenyegettek, azt mondták, ha beszélek, úgysem hisznek majd nekem.”„Majd ha piros hó esik!”
És nekem is számtalanszor mondták, hogy nem lehet, ne is próbálkozzak, úgysem sikerül, foglalkozzak inkább „bjuti” témákkal, azért legalább rendesen fizetnek. „Tudod, mikor leszünk ott, hogy az erősen tabusított női témákról végre normálisan beszéljünk?” Hát eljött az idő. Hull az a piros hó. Piros Hó Kiadó”
a szerző
A KÖNYV A HELYSZÍNEN MEGVÁSÁROLHATÓ!